Lakitukiryhmän terveiset Luokkaretkellä kiinniotetuille!

Lakitukiryhmän terveiset Luokkaretkellä kiinniotetuille!

Lakitukiryhmä on järjestämässä tukea kaikille itsenäisyyspäivän Lähiöist linnaan -mielenosoituksessa kiinniotetuille. Jos et ole ollut vielä yhteydessä, niin kirjoita pikaisesti sähköpostiin: luokkaretkilakituki AT riseup.net

Kerro mistä sinua syytetään ja oletko jo saanut sakkoja sekä muut tärkeäksi katsomasi seikat. ÄLÄ kirjoita sähköpostilla mitään sellaista mitä voitaisiin käyttää sinua vastaan, jos sähköpostiviestisi lukisi joku ylimääräinen taho. Sakoista kannattaa usein valittaa, esim. jos sinulle on määrätty niskoittelusta sakkoja vain siksi että satuit olemaan saartorenkaassa, mutta se täytyy tehdä viikon kuluessa, eli 12.12 mennessä. Valitusohjeiden pitäisi löytyä sakkolapusta. Valitus toimitetaan henkilökohtaisesti Helsingin syyttäjävirastoon Ruoholahteen osoitteeseen Porkkalankatu 13 (posti ei aina löydä ajoissa perille).

Valitukseksi käy lyhyt selostus tapahtumista. Autamme kaikkia syytettyjä hyvän asianajan hankkimisessa ja pyrimme muutenkin järjestämään tukea kiinniotetuille. Muistathan että vähävaraisilla on oikeus ilmaiseen avustajaan.

OTA YHTEYTTÄ!

Puhelin:046 5419876

Sähköposti:luokkaretkilakituki AT riseup.net